arrow
Опубліковано: 10.03.2019

Відкритий кубок СК «Файтер» 2019

photo

Сьогодні команда маленьких, але впевнених каратистів клубу «Місак Доджо» взяла участь у Кубку С К «Файтер» для дітей віком 6 — 8 років в розділі куміте і ката.

Поєдинки були насиченими та видовищними. Ось такі результати ми отримали:

🥇 Артем Тимофеєв - 1 місце

🥇 Максим Логінов - 1 місце

🥈 Данило Кейбал - 2 місце

🥈 Іван Мальцев - 2 місце

🥉 Олег Світличний - 3 місце

🏅 Ярослав Грінченко - 4 місце

🏅 Тихоступ Артем - 4 місце

🏅 Артем Тимофеєв відкрив список чемпіонів з куміте і закриває список розділом ката - 4 місце

photo

Артем😎Як завжди, впевнено і стрімко пробивав собі дорогу до першого місця і знову … отримав першість! Тьома молодець! Так тримати! Але не розслабляємося! Попереду ще багато турнірів і багато сильних суперників з якими буде нелегко, але ти справишся!

Макс 🧐Макс не потрапив в куміте за віком (вже далеко не 8 нашому Максу, а цілих 9), але не втратив можливості та успішно дебютував у ката! Технічно і чітко виконавши кожен рух, Макс не дав можливості суддям відмовити йому у першому місці — джентльмен! Макс готується тепер на куміте в Умань!

Данило Кейбал 🤓 Данило відкейбив усіх як міг, але суперник у фіналі виявився наполегливим і в кінці все-таки влупив маваші нашому каратисту. Як тільки Данило не молотив його руками, але час в раунді обмежений і маваші був у самому кінці. Загалом, Данилко пропустив маваші, а з ним і перше місце. Але нічого, Данило, ти сильний. Просто цього разу трохи не дотягнув, але бився впевнено. Працюватимемо далі і більше використовуватимемо ноги.

Олег 🤔 Що сталося сьогодні з Олегом, не знаємо, але перший бій він благополучно злив. Але потім реабілітувався. Олеже, можеш, умієш! Але напевно сьогодні був не твій день. Але нічого, не засмучуйся. Ти мужчинчик, ми це знаємо. Ти силач і це ми знаємо! Так що ще поганяєш каратистів в куміте як слід, тому чекаємо наступні змагання!

Іван Мальцев 🤠 Перше змагання Іван програв, але отримав цінний урок. І цей урок приніс результати на цих змаганнях, — Іван отримав друге місце. Бився Іван відмінно! Технічно, використовуючи різноманітні товари. Загалом показав клас: мо-ло-дець!

Ярік 🤯 Яріку довелося цього разу нелегко, але він тримався молодцем! Він хотів перемогти, дуже хотів! Ярік бився. Бився чітко, комбінуючи чіткі та сильні удари руками та вицілюючи лоукік. Бив має. Але супротивник був великий та технічно розвинений, важко було підступитися, щоб спрацювати чисто на валза-арі. Будемо вважати це розминкою перед змаганнями в Умані наступного тижня. Там Ярік покаже клас! Бережіться, Ярік їде до Умані!

Артемчик Тихоступ, Захар, — тренуємося, тренуємося та ще раз тренуємося!

Твій удар — твоя зброя, яка тобі знадобиться у бою. Тому, вашим завданням, каратисти, є тренування удару як удару, а не просто розмахування ногами і руками. Думайте про те, як ви будете перемагати на змаганнях та старайтеся робити удари на тренуваннях максимально сильно!
У нашому залі багато сильних каратистів. Хлопці тренуються та стараються, тому у них все виходить. Пам’ятайте, що все залежить тільки від вас, тому будьте сміливими! Вам є з ким тренуватися. Все вийде, це справа часу та тренувань. ВСі умови створені для тренувань. А змагання — це перевірка того, як ви тренуєтеся!
Все просто: програш означає, що мало та погано тренуєтеся, виграш — тренування проходять з користю і ви розвиваєтеся.

Дебютував Матвій! Маленькому бійцю, що рвався у бій довелося пережити багато емоцій та хвилювань, але Матвій з ними справився та вийшов на татамі битися! А як він бив, як він змагався! Переможений в бою, але не повалений духом, Матвій буде тренуватися, щоб далі битися і перемагати! Вітаємо Матвія з першим змаганням! Попереду ще більше перемог та емоцій!

photo

Спостерігаємо і радіємо успіхам кожної дитини! Вигравати нелегко, а програвати ще важче. Але це випробовування повинен пройти кожен. І сильним виявляється той, хто після програшу знаходить можливість рухатися далі і не здаватися.

Бажаємо всім ентузіазму та нових можливостей, побільше радісних моментів та перемог!

Дякуємо Єгору за підтримку та тренування каратистів. Дякуємо Олі за організацію і за чемпіона! Батькам окрема подяка за те, що довіряєте своїх діток нам. Дякуємо нашим каратистам!

ОСУ!