arrow
Опубліковано: 22.10.2018

Що може бути спільного між карате та морем?

photo
Чотири дні на зборах клубу «Місак Доджо» у м. Южне — це схід сонця на ранковому тренуванні, ката на піщаному березі, сайкен на ракушняку, ігри на піщаних схилах, купання в жовтневому морі, спринтерський біг по сходах…
Збори проходили в місті Южне, Одеської області, в оздоровчому комплексі «Портовик». Посилене харчування, стадіон на березі моря, — більш ніж достатньо для трьох тренувань на день. У перший день нічна дорога не стала на заваді запланованим подіям: два тренування та прогулянка піщаним схилом біля моря — DONE!
На другий день було вирішено додати до звичних тренувань спринт сходами та купання в морі. На плавання відважились найбільш відважні та сміливі.
На третій день тренерський склад не здався і розбавив тренування 1,5 км пробіжкою до міського пляжу, ката і знову ж купанням у морі. Адже, виживають найсильніші! Однак, активний відпочинок уніс свої корективи і четвертого дня було лише традиційне ранкове тренування, а в обід, як бонус, легка прогулянка пляжем.

«Звідки у нас стільки сил та енергії на всі ці подвиги?» — запитаєте ви. «Так ми ж учні клубу „Місак Доджо“!» — відповімо ми.

ОСУ!