arrow
Опубліковано: 22.05.2018

Відкрита першість СК «Файтер» 2018

photo
20 травня пройшли змагання СК Файтер серед дітей віком 6−12 років. Учасниками також стали 8 спортсменів Спортивного клубу «Місак Доджо».
Перемоги, які здобула наша команда:
● 🥇 1 місце — Данило Кейбал. Чудовий дебют!
● 🥇 1 місце — Артем Тимофеєв. Друге змагання, на якому підтвердилося чемпіонство у категорії 6 років до 30 кг!
● 🥈 2 місце — Олег Світличний. Хороший дебют, розділили з Артемом призові місця в категорії 6 років до 30 кг!
● 🥈 3 місце — Іван Вітчинов. Перше змагання, завоював призове місце після першого програшного бою. Хороший результат!
● 🏅 4 місце — Максим Логінов. За рахунком вже друге змагання, бився чудово, з жорсткими та чіткими ударами, використовуючи різноманітну техніку. Наступного разу обов’язково привеземо перемогу!
● 🏅 4 місце — Ярослав Грінченко. Перше змагання, перший досвід: проґавили маваші, поправляючи шолом під час поєдинку. Висновки зробили, наступного разу на татамі такого не повториться. Йдемо до перемоги!
● 🏅 4 місце — Богдан Лукащук. Перше змагання, на яких чудово себе проявив. Круто вдарив має гері у кінці поєдинку, але не зарахували. Тому тренуємося більше, щоб перемагати чисто!
● 🏅 4 місце — Євгеній Василевський. Друге змагання, на якому трохи не вистачило натиску. Працюватимемо над гарматними ударами, щоб у суддів не виникало питань в оцінці чистих і чітких ударів!
Усі діти молодці, чудово проявили себе на татамі. Окрема подяка тим, хто прийшов повболівати за нашу команду!
Зі змагань ми привезли 2 перших місця, 1 друге місце, 1 3 місце і 4 четвертих місця. Всі учні клубу проявили себе дуже гідно. У когось суперники були сильніші, у когось — слабші, проте всі молодці! Ми отримали величезний досвід і зрозуміли над чим нам працювати та чого прагнути далі.
Продовжуємо працювати у такому ж дусі! Знаходимо можливість відвідувати не тільки тренування, але і зібрання, змагання та інші спортивні події.Кожна година витраченого часу, наближує нас до перемоги над собою, над суперником, над лінню, над планшетом та іншими не дуже корисними речами:)Медалі — це нагорода за ваші зусилля!

ОСУ!